Децата на Сандански

Децата на Сандански

През 2017 г., по инициатива на Александър Манолев стартира кампанията „Децата на Сандански“. Инициативата има за цел да се откроят и поощрят децата, които са показали талант, завоювали са престижни места в България и в чужбина и да се насърчат и други да тръгнат по техните стъпки.

В нейното първо издание бяха наградени деца и младежи от общината постигнали значими резултати, на национално и/или международно ниво, в състезания или конкурси в областта на науката, спорта или изкуството. За официалната церемония по награждаването в Сандански бе и световната звезда в професионалния бокс Дейзи Ланг, а над 40 деца и младежи бяха отличени с грамоти и подаръци.

През 2018 г. инициативата бе обърната към всички деца от Община Сандански. През последната седмица преди Коледните празници (14 – 20 декември), всеки ден имаше по една кино прожекция, на която децата и младежите от Община Сандански влизаха напълно безплатно. Единственото условие бе да докажат с документ (лична карта, ученическа книжка, бележник или др.), че не са на повече от 18 години и че са родени, учат или посещават детска градина в Община Сандански.
Стотици деца са обхванати от инициативата, която има амбицията да продължи да се развива и надгражда.

Седем дни пълни салони, общо 700 малки зрители, много позитивни емо...
Инициативата на Александър Манолев за провеждане на седмица на б...
Готова е програмата с филмовите заглавия, които ще бъдат включени...